Tipas | Baltasis |
---|---|
Gamintojas | Vins El Cep |
Šalis | Ispanija |
Regionas | Penedes |
Apeliacija | D.O. PENEDÈS, COSTERS DE L’ANOIA |
Vynuogės | Xarel-lo |
Derliaus metai | 2019 |
Brandinimas | Ąžuolo statinėse, Plieno statinėse |
Ekologiškas / Biodinaminis | Ekologiškas |
Tinkantis Veganams | Tinka Veganams |
Alkoholio kiekis | 12,5% |
Talpa | 0,75l |
€19.00
Turime
Aukso geltona
Labai subtilus, kuriame galima įžvelgti baltųjų vaisių natas: obuolių ir kriaušių.
Gaivus, šilkinis, subtilus niuansų turtingumas, puikus balansas. Lengvi žolelių, pankolio ir ryškios rūgšties potėpiai.
Prie užkandžių, jūros gėrybių, Rissoto, baltos mėsos, žuvies patiekalų
8-12 °C
Vins El Cep GR5 Senders Xarello – vynuogynus kerta GR5 kelias. Xarel-lo yra mūsų vietovės karalienė. Ji suteikia gerą struktūrą ir brandinimo potencialą. Xarel-lo vynuogynas „El Serral” atspindi šio vyno originalumą dėl įspūdingų senų vynmedžių, iš kurių gaunami puikūs ir elegantiški vynai, atspindintys „terroir” savitumą. Dalis vyno brandinama ąžuolo statinėse (20% viso vyno).
Vins El Cep, tai keturių vynuogių augintojų sąjunga, kuri iki šiol gyvuoja. 1980 metais pradėjo gaminti unikalius, itin aukštos kokybės putojančius vynus (CAVA) bei vynus, kuriuos išreikškia savo „Terroirs”. Vieni iš ekologinės bei biodinaminės vynuogininkystės pradininkai, kurie įsikūrę „Costers de l’Anoia” bei „Can Llopart de les Alzines”. Didžiausias vyninės siekis, atrasti balansą tarp pagarbos gamtai ir aukštos kokybės, kas jiems ir pavyksta.
Carreras, Esteve, Masan ir Parera šeimos jau ilgus metus užmezgė gilius ir stiprius ryšius. Iki šiol jie ne tik geri kaimynai, verslo partneriai, bet ir nuo nuostabūs draugai. Keturios šeimos turėdamos ilgametę patirtį žemės ūkyje ir vynuogių auginame, 1980 metais sugalvojo gaminti unikalius putojantčius vynus (Cava) ir vynus, kad galėtų atskleisti savo žemių, regiono bei pačios gamybos subtilybes. Ar jiems tai pavyko, įvertinkite Jūs!
Būtent „Llopart de les Alzines” dvare, kuris įkurtas 1499 metais, vynuogynų apsuptyje pastatyta Vins El Cep vyninė. Šio projekto pagrindas buvo ir visada bus keturių draugų, kurie sujungė savo aistrą, žinias ir meilę savo kraštui bei pavertė verslą tokiu, koks jis yra šiandien. Per ilgus metus, savo vynuogynuose, jie sugebėjo išgryninti jų išskirtinumą, aukštą kokybę, pagarbą gamtai.
Vins El Cep vynai išsiskiria savo tvarumu ir siekiu išlaikyti tvirtą ryšį su gamta. Darykla naudoja biodinamines metodikas, kurios užtikrina, kad vynuogynai būtų auginami kuo natūralesniais būdais, nekenkiant aplinkai. Vynas gaminamas iš įvairių vietinių ir tarptautinių vynuogių veislių, o ypatingas dėmesys skiriamas cava gamybai. Tai tradicinis Ispanijos putojantis vynas, gaminamas pagal tą pačią metodiką kaip ir šampanas, tačiau su savo specifinėmis savybėmis.
Cava, kurią gamina Vins El Cep, išsiskiria ilgu brandinimu ir itin subalansuotu skoniu. Darykla gamina įvairius Cava tipus, įskaitant „Cava de Paraje Calificado“ (aukščiausios kokybės Cava) ir „Cava de Guarda“, kurie yra žinomi dėl savo aukštos kokybės ir ilgalaikio brandinimo. Ilgas brandinimo laikotarpis suteikia vynui daugiau sudėtingumo, subalansuotų vaisių, riešutų ir mineralinių natų, o taip pat subtilesnį putojimą.
Darykla yra žinoma ir vertinama tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu mastu už savo indėlį į Cava ir Vino de la Tierra gamybą, siekdama aukščiausių kokybės standartų, integruodama aplinkosaugos principus ir tradicijas su šiuolaikinėmis technologijomi
Nuotraukoje esančios prekės pakuotė, kita prekės ženklinimo informacija ir bendras informacijos išdėstymas ženklinime gali kiek skirtis nuo realios prekės ir jos etiketėje pateiktos informacijos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio. Tikslesnės informacijos ieškokite ant prekės pakuotės.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.